Winkelwagen  

product (leeg)
Facebook Winactie

Nieuwsbrief

Twitter icon

Mijn tweets

Laden

Onze promofilm:

                                       ZET JE GELUID AAN!!!

http://www.youtube.com/watch?v=pGO7hIlncYg

 

Nieuwsbrief Your Way of Life Magazine

 

http://www.yourwayoflife.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief_2911_2011.html

 

yourwayoflife.nl Champagneinabox.nl

 


 

 

Artikel Your Way of Life Magazine - Online Glossy

 

www.YourWayOfLife.nl

 yourwayoflife.nl Champagneinabox.nl

CHAMPAGNE IN A BOX

Niets zo heerlijk als een koel glas heerlijke Champagne. Laat de kurk knallen en het is direct feest! Met Champagne in a Box kun je dat feest op een speciale manier ook cadeau geven. Wil je kennismaken met dit leuke bedrijf kom dan 14 December naar de LUXURY GOODS  STOCK SALE PARTY  “The Pearl” in de Amsterdamse Galerie Storm (KLIK HIER voor info) want daar schenkt Champagne in a Box de sprankelende verfrissingen.

april in amsterdam. leren tassen,empress brasil, annemieke rademakers, your way of lifeapril in amsterdam. leren tassen,empress brasil, annemieke rademakers, your way of life

De sfeer van Brian Ferry uit de jaren 80 met modellen die in prachtige Braziliaanse bikini’s, tassen van echt python leer en genieten van overheerlijke champagne van Edward en Juliet, de mensen achter Champagne in a Box.

Champagne in a Box, de naam zegt het al, maakt het mogelijk om een luxe Champagnekoeler inclusief sprankelende Champagne en accessoires als cadeaupakket te schenken. Wij zijn sterk in het combineren en neerzetten van een Champagnepakket, maar we geloven dat de klant beter weet welke ingrediënten een cadeaupakket tot een succes maken. 

april in amsterdam. leren tassen,empress brasil, annemieke rademakers, your way of life

Je kunt zelf bepalen hoe het pakket er uit komt te zien. De Champagnekoelers zijn er in verschillende vormen en materialen en wordt gecombineerd met één of meerdere mousserende wijnen (Champagne, Prosecco, Cava, Rosé en/of Moscato). Om het pakket verder aan te vullen, worden hier nog de klassieke lange flute Champagneglazen en/of de chique korte coupe Champagneglazen uit de jaren ’60 toegevoegd. Hiernaast zorgen de Champagneaccessoires, zoals flesafsluiter, ijsblokjestang en kurkentrekker, voor een finishing touch. Wil je meer weten over Champagne in a Box klik dan HIER
 

Luxery Good Stock Sale  - Galerie Storm - Amsterdam - 14 december 2010

 

LUXURY GOODS  STOCK SALE PARTY

"The Pearl"

 

Deze wordt georganiseerd op een parel van een locatie welke die avond zal fungeren als achtergrond voor een veelbelovend excentriek event.april in amsterdam. leren tassen,empress brasil, annemieke rademakers, your way of life
De locatie, Galerie Storm diende vroeger als rusthuis voor dames van adel, maar is nu in handen van beeldend kunstenaar Martine Mulder. Martine’s vrije geest en taste for the unusual resulteren in een heel eigen collectie. Abstract, figuratief, hedendaags, klassiek; voor elk wat wils en geen doorsnee commercieel werk. 

 

Stel je de sfeer voor van Brian Ferry uit de jaren 80 met modellen die u de prachtige Braziliaanse bikini’s en tassen van echt python leer tonen terwijl u kunt genieten van de overheerlijke champagne die exclusief voor dit event aangeboden wordt door Champagne in a Box ! Lees hier alles over Champagne in a Box!

 

Wil je ook naar dit geweldige event op 14 December 2011 van 17.00 tot 22.00 uur meld je dan HIER aan!

Lokatie:
Galerie Storm
Derde Oosterparkstraat 201
Amsterdam

Maar er is meer…! De avond zal muziekaal omlijst worden met heerlijke tunes van de inmiddels internationaal bekende Sheila Hill en Hariatie Eleveld (When Harry met Sally). Zij zullen net als tijdens de internationale fashion shows je laten dansen van plezier tijdens het doen van je Kerstinkopen.

april in amsterdam. leren tassen,empress brasil, annemieke rademakers, your way of life

Wil je kans maken op het winnen van een Champagne pakket en een item uit de collecties van April in Amsterdam & Empress Brasil? “Like” them all op Facebook. jouw “like” en inschrijving gelden als lot! Like them HIER

 


 

Facebook en Twitter

Volg ons ook via:

www.facebook.com/champagneinabox

www.twitter.com/champagneinabox 


 Volg ons ook via:

 Twitter Champagne in a Box             Facebook Champagne in a Box